Yukarı Yenigün İlkokulu
Yukarı Yenigün Mahallesi Hamur / AĞRI

VİZYON

Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir. Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

MİSYON

Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Tam gün

08:30 - 11:55 12:35 - 14:10

Sobalı

Öğretmen servisleri vardır.

Uydu İnternet (VSAT)

Okulumuz il merkezine 33 km, ilçe merkezine yaklaşık 17 km’dir.